What’s
next?
[EN] De bevlogen engineers van ROBOX Heat Technology zorgen ervoor dat relevante technologieën toegepast worden op bijzondere, innovatieve én doordachte ontwerpen. Oplossingen in warmtewisselaars die de industrie verrijken in functionaliteit, gemak, sustainability, snelheid en efficiency.
Bekijk projecten
What’s
next 2?
De bevlogen engineers van ROBOX Heat Technology zorgen ervoor dat relevante technologieën toegepast worden op bijzondere, innovatieve én doordachte ontwerpen. Oplossingen in warmtewisselaars die de industrie verrijken in functionaliteit, gemak, sustainability, snelheid en efficiency.
Contact us

Opdrachtgevers van ROBOX uit Mill (Noord-Brabant, Nederland) realiseren doorlopend besparingen op onderhoudskosten. Bovendien behalen zij een hogere effectiviteit van installaties. Last but not least verwezenlijken zij hoogstaande innovatieve oplossingen met bijzondere warmtewisselaar techniek. Uitdagende ontwerpcondities, vergaande ontwerpeisen én korte levertijden staan een passende oplossing zeker niet in de weg. Wat uw engineering uitdaging ook is, ga deze samen met de innovatieve verbeteraars van ROBOX aan. Stap vandaag nog de toekomst in en neem telefonisch contact op met ROBOX
via +31 (0)485 45 48 48 88.

innovatie begint vandaag

Het concept warmtewisselaar zelf is niet nieuw of innoverend. Het creatief en gericht toepassen van de juiste technologie wél. Hierin ligt onze kracht. Waar anderen niet kunnen óf durven door te gaan, is ROBOX zeker van haar innovatief vermogen in warmtewisselaar techniek. Innovatie vraagt om kennis, compassie en visie. Bij ROBOX staan we daarvoor garant.

engineering the next
uw zekerheden bij ROBOX

Van engineering tot fabricage, alle disciplines zijn bij ROBOX op expert-level in huis. Wij engineeren altijd een doordachte, passende oplossing. Tel daarbij op dat wij zekerheid bieden door vooraf overeenge¬komen condities én absolute leverbetrouwbaarheid, en u zult begrijpen dat ROBOX uw doordachte keuze is. Precies datgene wat uw project nodig heeft. Meer weten? Stuur uw mail naar info@www.robox.nl of bel met +31 (0)485 45 48 48 88.

Robox zekerheden
samen voor de slimste oplossingen

Het vroegtijdig betrekken van onze specialisten in uw project maakt een efficiëntere totaaloplossing mogelijk. U krijgt via onze experts toegang tot nieuwe, innovatieve inzichten en uitkomsten. En dat leidt weer tot slimmere oplossingen. Zo kan er bijvoorbeeld substantieel worden bespaard op grondstoffen, tijd, energie én geld.

duurzaam succes
Producten/diensten
thermisch ontwerp
Met gevoel voor procesdata vertaalt de heat transfer specialist uw vraag naar mogelijke passende construc¬ties. In overleg met de engineers worden met u de rand¬voorwaarde afgestemd om samen tot het beste ontwerp te komen.
mechanisch ontwerp
Met veiligheid voorop tot de grenzen engineeren. De kunst is om met bewezen constructies en het innovatief toepassen ervan een ontwerp te creëren dat goed presteert op de punten die belangrijk zijn bij uw project. Dat vraagt om kennis, inzicht, innovatief vermogen en passie. Bij ROBOX komt het allemaal samen.
fabricage & testen
Het binnenwerk van een warmtewisselaar, de bundel, vraagt een ander vakmanschap dan de fabricage van de buitenmantel. ROBOX is volledig ingericht om op een efficiënte manier deze twee werelden bij elkaar te brengen. In onze moderne fabriek vindt de uitvoering van ingenieuze, doordachte warmtewisselaars plaats.
shell & tube warmtewisselaars
Shell & tube warmtewisselaar zijn er in veel verschillen¬de types. Het kenmerk van een S&T is dat het apparaat bestaat uit een aantal buizen in een cilindrische mantel. Daarbij maakt de cilindrische mantel het mogelijk om op een flexibele manier warmte uit te wisselen tussen het proces 'in', en het proces 'om' de bundelbuizen. Toe aan de best denkbare innovatieve oplossing in warmtebehandeling? De engineers van ROBOX denken en doen graag met u mee!
luchtgekoelde units
Een luchtgekoelde warmtewisselaar bestaat uit een rechthoekig buizenpakket met het proces door de buizen, en geforceerde lucht er omheen. Om het warmtewisselend oppervlak te vergroten, wordt de buitenzijde van de buis vaak voorzien van een fin of een lamel. Voor een indrukwekkende demonstratie bent u van harte welkom op de Jochemsweg 10 in Mill (NL).
speciale warmtewisselaars
Het is onze uitdaging om vanuit de randvoorwaarden van het proces het meest geschikte ontwerp te creëren. Het resultaat kan soms ver buiten de standaard types vallen. ROBOX is juist ook sterk om dergelijke inno¬vatieve oplossingen te realiseren. Daarbij gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Niet voor niets behoren onze engineers tot de meest innovatieve technici in de wereld van warmtewisselaars.
Next
solutions
“Het is belangrijk
dat de documentatie
geheel klopt.”
Jeroen Koppe
Systems Manager bij Busch BV
De warmtewisselaars van ROBOX zijn onderdeel van de vacuümsystemen die wij ontwikkelen en produceren. Daarnaast ondersteunt ROBOX ons inhoudelijk bij de processimulatie van gas naar vloeistof door onze zelfontwikkelde condensors. Door de zorgvuldige berekeningen van ROBOX, uitgevoerd met geavanceerde HTRI-software, hebben onze condensors het ideale ontwerp en kunnen zij optimale prestaties leveren.
Bekijk project Busch BV
De teamleden van ROBOX zijn uiterst betrokken bij mens en techniek. Eén van de kenmerken daarvan is dat wij u op zorgvuldige wijze ontzorgen binnen het volledige engineerings- en productieproces. Gedreven om te verbeteren waar mogelijk, bedenken we samen de best denkbare innovatieve oplossingen. Who's next?
Altijd als eerste
op de hoogte
Altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe mogelijkheden en de laatste ontwikkelingen in warmtewisselaar techniek? Schrijft u zich dan in voor de speciale ROBOX nieuwsbrief en mis niets.
Altijd paraat
voor uw vragen
Heeft u een uitdaging of een specifieke vraag, neem dan beslist contact met ons op. Het ROBOX- team bestaat uit gepassioneerde specialisten op elk vakgebied. U kunt direct in contact treden met één van onze vakkundige engineers. Zet uzelf op voorsprong en leg vandaag nog uw vraagstuk voor. Onze offertes zijn vrijblijvend, dus verplichten u tot niets. U kunt uw bericht sturen naar info@www.robox.nl of bel gerust met +31 (0)485 45 48 48 88.
adviesgesprek support +31048545484888