Industry & Compression
Onze specialisten zijn thuis binnen alle markten. Of het nu om olie & gas, chemie, pharma, food of industrie gaat… ROBOX weet er raad mee. Elke markt heeft specifieke eisen. Wij doorzien al deze eisen en voldoen er zeker aan. Een maatwerkoplossing wordt altijd gevonden. Uit welke markt de vraag dus ook komt, ROBOX heeft een antwoord!

Voor de industrie en compression markt zijn we slagvaardig door slim en economisch te ontwerpen: maatwerkoplossingen met een standaard karakter. Hierbij gaat het om flexibel en efficiënt ontwerpen en bouwen. Cutting edge door innovatief design. Een snelle economische totaaloplossing met hoog kwaliteitsniveau, zodat u zorgeloos kunt vertrouwen op het allerbeste resultaat.

Voor diverse packagers en systeembouwers heeft ROBOX deze maatwerkoplossingen inmiddels gebouwd en geleverd. Deze variëren van koelers voor blowerlucht tot aan hogedruk waterstofkoelers voor tankstations en van compressed gas coolers tot crystallizer water coolers voor waterzuiveringsinstallaties. De eisen voor deze apparaten lopen nogal uiteen. Soms zijn dit zware klantspecificaties en soms heeft een korte levertijd de enige prioriteit. Door de ervaring in verschillende markten en onze flexibiliteit, heeft ROBOX het vermogen om zich per project aan te passen aan de op dat moment gestelde eisen. Mede dankzij dit aanpassingsvermogen is ROBOX de ideale partner voor de industrie.

“Uiterst bevlogen engineers die technologieën tot aan hun grenzen weten toe te passen!
Who’s next?
De teamleden van ROBOX zijn uiterst betrokken bij mens en techniek. Eén van de kenmerken daarvan is dat wij u op zorgvuldige wijze ontzorgen binnen het volledige engineerings- en productieproces. Gedreven om te verbeteren waar mogelijk, bedenken we samen de best denkbare innovatieve oplossingen. Who's next?