Chemical & Pharma
Onze specialisten zijn thuis binnen alle markten. Of het nu om olie & gas, chemie, pharma, food of industrie gaat… ROBOX weet er raad mee. Elke markt heeft specifieke eisen. Wij doorzien al deze eisen en voldoen er zeker aan. Een maatwerkoplossing wordt altijd gevonden. Uit welke markt de vraag dus ook komt, ROBOX heeft een antwoord!

De chemie en pharma vormt een dynamische markt waar de eisen nogal uiteen kunnen lopen. De basis voor een goed ontwerp, is onze thermische expertise en kennis van procesintegratie. Door onze flexibiliteit en projectmatige manier van werken, kunnen wij hier adequaat op inspringen en u als opdrachtgever voorzien van dé oplossing met meerwaarde. U wordt ontzorgd met een ‘one-stop shopping solution’.

Deze oplossingen lopen uiteen van MEG/DEG koelers voor destillatie, nitrogen heaters en vacuum condensers tot aan reactoren in Hastelloy.

De uiteenlopende eisen variëren van corrosiebestendigheid en toepassing van hoogwaardige materialen, een thermische oplossing voor een bijzonder batch proces, extreme procescondities, de noodzaak voor het realiseren van complexe constructies, tot aan nauwkeurige fabricage toleranties.

Omdat ROBOX een projectmatige aanpak heeft en een breed geaccepteerde standaard met hoge kwaliteit kent, kan er snel en flexibel gehandeld worden met de focus op de specifieke uitdagingen. Op deze manier kan aan de uiteenlopende wensen en eisen in deze markt volledig worden voldaan.

“Uiterst bevlogen engineers die technologieën tot aan hun grenzen weten toe te passen!
Who’s next?
Precision
“Het is belangrijk dat de documentatie geheel klopt..”
Jeroen Koppe
Systems Manager bij Busch BV
“De warmtewisselaars van ROBOX zijn onderdeel van de vacuümsystemen die wij ontwikkelen en produceren. Daarnaast ondersteunt ROBOX ons inhoudelijk bij de processimulatie van gas naar vloeistof door onze zelfontwikkelde condensors. Door de zorgvuldige berekeningen van ROBOX, uitgevoerd met geavanceerde HTRI-software, hebben onze condensors het ideale ontwerp en kunnen zij optimale prestaties leveren.”
bekijk project
De teamleden van ROBOX zijn uiterst betrokken bij mens en techniek. Eén van de kenmerken daarvan is dat wij u op zorgvuldige wijze ontzorgen binnen het volledige engineerings- en productieproces. Gedreven om te verbeteren waar mogelijk, bedenken we samen de best denkbare innovatieve oplossingen. Who's next?