Engineering the next.
Bij ROBOX weten we als geen ander raad met warmtewisselaars. Er wordt door ons namelijk veel meer bereikt door het creatief en gericht toepassen van de juiste technologie. Ons innovatief vermogen bij het engineeren van warmtewisselaars ligt daaraan ten grondslag. Zodoende zetten wij onze opdrachtgevers flink op voorsprong.
Maar al te vaak zien wij niet goed doordachte warmtewisselaar ontwerpen. Door dergelijke ontwerpen wordt onnodige verspilling van grondstoffen, tijd, energie én geld in stand gehouden. Door het vroegtijdig betrekken van onze specialisten in het ontwerpproces, zijn doorgaans beduidend efficiëntere oplossingen mogelijk. ROBOX levert innovatieve warmtewisselaars die de gehele procesgang versterken.
De teamleden van ROBOX zijn uiterst betrokken bij mens en techniek. Eén van de kenmerken daarvan is dat wij u op zorgvuldige wijze ontzorgen binnen het volledige engineerings- en productieproces. Gedreven om te verbeteren waar mogelijk, bedenken we samen de best denkbare innovatieve oplossingen. Who's next?
Duurzaam succes
Door actief mee te denken en te doen in het gehele ontwerpproces, creëren wij zowel dé beste oplossing als ook een langdurige relatie met onze opdrachtgevers. Vanuit passie en deskundigheid is ROBOX gegroeid tot een flexibele organisatie met ervaren en enthousiaste professionals. Het verklaart waarom veel nationale en internationale relaties al meer dan 25 jaar gebruik maken van onze expertise. Onze constructies worden breed toegepast en bewijzen zich keer op keer.
adviesgesprek
Maatwerkoplossingen
Door korte lijnen en een constante uitwisseling van kennis en ervaring, kunnen wij op effectieve wijze tot de grenzen ontwerpen. Mede daardoor kan ROBOX de perfecte maatwerkoplossing voor uw project bieden. Van engineering tot fabricage, onze vakmensen weten perfect wat ze te doen staat. Klantspecificaties zijn bij ons de standaard. We volgen ze niet alleen, maar kunnen ze ook opstellen. Onze oplossingen reiken beduidend verder dan die van anderen. Neem ons gerust de maat.
offerte aanvragen
Onze experts
Het team van ROBOX bestaat uit 20 gemotiveerde professionals in alle relevante disciplines. Zie hieronder enkele experts waarmee u gerust in contact kunt treden.

THERMAL DESIGN
SPECIALIST

Hemmy van Boxtel

Support +31(0)485 454888

MECHANICAL / WELDING
ENGINEER

Robert Guldemeester

Support +31(0)485 454888

MECHANICAL ENGINEER /
QUALITY ASSURANCE

Denny van Beuzekom

Support +31(0)485 454888

THERMAL DESIGN
SPECIALIST

Mark Janssen

Support +31(0)485 454888

THERMAL DESIGN
SPECIALIST

Martijn Nabuurs

Support +31(0)485 454888

SALES MANAGER

Maarten Bal

Support +31(0)485 454888