QHSE
kwaliteitscontrole plug
Quality
De voorwaarden voor kwaliteit zijn vakkundige werknemers, met goed ingerichte werkprocessen zodat er de rust en ruimte is om echte kwaliteit te leveren. Het werkproces heeft een projectmatige opzet en is toegespitst om de engineering en fabricage vlekkeloos in elkaar over te laten lopen. Het is volledig ingericht op de bouw van warmtewisselaars die aan alle eisen en wensen van de klant voldoen. Door de herhaling en toepassing van verbetermethodes op alle niveaus (PDCA-cyclus), worden er op kritische punten passende maatregelen getroffen en kunnen we onze ervaring inzetten om uitzonderlijke kwaliteit te leveren.

Engineers combineren technische kennis met creativiteit. Een samenspel tussen verschillende technische disciplines waarin de kleinste details moeten kloppen.

Onze warmtewisselaars worden tot de ontwerpgrenzen en onder het hoogste niveau van gevaar toegepast. Daarom een degelijk doorontwikkeld kwaliteitsborgingssysteem met de hoogste Europese certificering in de branche:
“Lef om fouten
toe te geven
en ervan te leren”.

ISO 9001: 2015

Download certificaat

EN ISO 3834-2 / AD2000-HP0

Download certificaat

PED 2014/68/EU mod H/H1

Download certificaat

PED 2014/68/EU mod A2

Download certificaat
Health and Safety
Gebaseerd op het besef dat werknemers 'menselijk kapitaal' zijn, en daarmee de belangrijkste 'tools' van ons bedrijf vormen, is het doel om een veilige en gezonde werkomgeving te verwezenlijken.

Middels verschillende risico-inventarisaties, zijn we ons bij ROBOX bewust van risico's en wordt er sterk gestuurd op bereidheid om deze te minimaliseren.
Met een geaccepteerd waarborgingsysteem als basis, hebben we de houding en gedrag zien veranderen tot een cultuur waar risicodenken tot de basisstappen hoort.
Environment
Met efficiëntere installaties wordt er veel energie en grondstoffen bespaard. Het besef dat specialisme in warmtewisselaarontwerp essentieel is om deze efficiëntere processen / installaties te realiseren, is voor ons een extra drijfveer om op innovatie in te zetten.

Ook om milieudoelstellingen te halen, zijn er veel grensverleggende projecten waar we veel waarde toevoegen met onze innovaties. Het beleid is niet alleen de meest efficiënte warmtewisselaars te ontwerpen en innovatieve projecten te realiseren, ook tijdens de fabricage wordt er gekozen voor een zo minimaal mogelijke ecologische voetafdruk.