Condenser
“Belangrijke rol bij het succesvol afronden van ons project.”
Johan Mulder
Directeur van MTE Process Technology BV

“Het leveren van een installatie voor een nog te bouwen destillatiefabriek was voor ons een compleet nieuwe ervaring. We schakelden de expertise van ROBOX in bij het (her)berekenen van de warmtewisselaars. Door hun zorgvuldige rekenmethode en oplettendheid werd onverhoopt een fout in de al eerder gemaakte berekening ontdekt. Hierdoor heeft ROBOX een belangrijke rol gespeeld bij het succesvol afronden van ons project. De warmtewisselaars zijn vervolgens door ROBOX ontworpen, gebouwd en geleverd, precies volgens afspraak.

Wat ik fijn vind aan de samenwerking met ROBOX is dat zij net als ons een klein bedrijf zijn. We hebben elkaar gevonden in de hands-on mentaliteit die we samen delen. Een bedrijf kan goede producten neerzetten, maar uiteindelijk draait het om de juiste mensen. Bij ROBOX is men zowel technisch als commercieel onderlegd. Je krijgt het gevoel dat je opdracht echt in goede handen is. Ondertussen zijn we opnieuw een samenwerking met hen aangegaan. Na de vorige opdracht hebben we volop vertrouwen in ROBOX!”

Het betreft vertikale, one-pass shell, Shell&Tube warmtewisselaars. Removable U-bundle en removable bonnet. Fixed tubesheets met expansion bellow. BEU 457/1450, BEN 600/2800 en spiraal opgenomen in een vat. Alles geheel in RVS 316(L) volgens PED 2014/68/EU (Cat. II) en ASME VIII Div.1