Carbon dioxide cooler and heater
“We hebben vaak te maken met aanvullende specificaties en eisen vanuit onze klant.”
Ton Janson, Technisch directeur
bij Eltacon Engineering BV

“Als ontwikkelaar van gasbehandelings- en gascompressor-installaties hebben wij regelmatig apparatuur nodig die niet binnen het dertien in een dozijn-type past. Wij werken projectmatig en hebben veelal speciale eisen voor wat betreft uitvoering, materialen en afmetingen voor de warmtewisselaars. Daarnaast hebben we vaak te maken met aanvullende specificaties en eisen vanuit onze klant. ROBOX kan hierin voorzien waardoor wij tegemoet kunnen komen aan de vaak verregaande specificaties en strenge eisen van onze klanten.

Wat wij vooral op prijs stellen aan de samenwerking met ROBOX is dat zij zeer flexibel zijn. Dat heeft ook weer alles te maken met het eisenpakket van de klant. Soms duurt het ontwikkelproces lang, wordt het ontwerp toch weer omgegooid of hebben onze klanten alsnog aanvullende eisen. ROBOX reageert hier altijd heel redelijk op en men denkt mee om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Die efficiency komt in de gehele bedrijfsvoering van ROBOX terug: de communicatie verloopt correct en adequaat, afspraken worden nagekomen en producten worden op tijd geleverd. Deze producten worden met veel zorg en kennis van zaken ontwikkeld. Precies wat onze sector en onze klanten nodig hebben.”

Het betreft Shell & Tube warmtewisselaars. One-pass shells met fixed tubesheets en integral welded bonnets. TEMA type NEN 168/1200 en NEN 168/3000. Geheel in RVS volgens PED cat.III/Mod.H en ASME VIII Div.1 (+extra requirements uit ASME VIII div.2)