Gascooler
“Het is belangrijk dat de documentatie geheel klopt..”
Jeroen Koppe
Systems Manager bij Busch BV

De warmtewisselaars van ROBOX zijn onderdeel van de vacuümsystemen die wij ontwikkelen en produceren. Daarnaast ondersteunt ROBOX ons inhoudelijk bij de processimulatie van gas naar vloeistof door onze zelfontwikkelde condensors. Door de zorgvuldige berekeningen van ROBOX, uitgevoerd met geavanceerde HTRI-software, hebben onze condensors het ideale ontwerp en kunnen zij optimale prestaties leveren.

Een aantal van onze klanten in de chemiesector vraagt een grote hoeveelheid documentatie van ons. Mede door onze samenwerking met ROBOX kunnen wij aan de omvang en de verwachte kwaliteit van de documenten voldoen. Deze gegevens worden extra kritisch gecontroleerd omdat de projecten of toepassingen van deze partijen doorgaans een veiligheidsrisico met zich meebrengen. Het is dan belangrijk dat de documentatie geheel klopt. Dit voedt het vertrouwen van onze klanten. Anderzijds zorgt het voor efficiency binnen onze bedrijfsprocessen.

ROBOX belichaamt deze efficiency voor ons: zij begrijpen onmiddellijk wat nodig is, reageren snel en zijn een betrouwbare partner. Een goed geïnformeerde en inhoudelijk sterke partner ook, die als een van de weinige leveranciers ook daadwerkelijk de eigenschappen van onze productsystemen weet te doorgronden.

Het betreft Shell & Tube warmtewisselaars. Een one-pass shell met removable U-bundle en removable bonnet, TEMA type BEU. Geheel in RVS316(L) volgens PED cat.IV/Mod.H1 en ASME VIII Div.1 en TEMA B.